Hello Fresh Mobile Banner
Cornkake-frokoststabler med lønnesmør

Cornkake-frokoststabler med lønnesmør

Lær hvordan du lager smakfulle corn cake breakfast stacks med smør av maple. Perfekt frokost for en sunn start på dagen!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1. 4 store egg
  • 2. 1 ½ kopper kulturmelk
  • 3. 3 spiseskjeer smeltet smør
  • 4. 1 kopp ferske søte maiskjerner
  • 5. 1 kopp gult maismel
  • 6. 1 kopp hvetemel
  • 7. 2 spiseskjeer sukker
  • 8. 1 teskje salt
  • 9. 1 teskje bakepulver
  • 10. ½ pund mykt smør
  • 11. ½ kopp mørk ravfarget lønnesirup
  • 12. 8 skiver tyktskåret, røkt bacon
  • 13. 2 Granny Smith- epler, kjernet og skåret i skiver
  • 14. Kanel etter smak
  • 15. Salt
  • 16. ½ kopp mørk ravfarget lønnesirup, oppvarmet
  • 17. ¼ kopp smeltet smør
  • 18. Mynte, melis og blåbær til pynt, hvis ønskelig

Fremgangsmåte

  1. 11. For maiskakene: Visp sammen egg, kulturmelk og smør smeltet i en middels stor blandebolle. Rør inn maiskornene. Sikt sammen maismel, mel, sukker, salt og bakepulver. Tilsett de tørre ingrediensene i kulturmelk-maisblandingen og rør forsiktig til det akkurat er blandet. La stå i 20 minutter på et kjølig sted.
  2. 22. For lønnesmøret: Bland det mykede smøret med 1/2 kopp lønnesirup i en liten bolle og sett til side.
  3. 33. Forvarm ovnen til 250 grader Fahrenheit. I en 25 cm non-stick stekepanne, brun baconstripsene. La dem renne av på kjøkkenpapir og overfør til et bakepapirkledd stekebrett. Strø epleskivene med kanel og salt etter smak. Stek dem i baconfettet til de er gyldne, og legg dem på stekebrettet sammen med baconet. Rens pannen og varm opp til middels varme igjen. Tilsett nok smør til å dekke bunnen av pannen, og hell i 1/4 kopp av maisrøren. Stek til kantene begynner å bli brune og det dannes bobler på overflaten, ca. 2 minutter. Snu kakene og stek ytterligere 2 minutter, før de overføres til stekebrettet med epler og bacon. Gjenta til du har en dusin maiskaker.
  4. 44. Plasser stekebrettet og serveringsfatene i ovnen til alt er varmt, ca. 4 minutter. På hver tallerken legger du en maiskake, topp med 2 baconstriper, en ny maiskake, 2 epleskiver og en siste maiskake. Topp med lønnesmør og drypp litt av den varme lønnesirupen over. Pynt med en kvist mynte, melis og noen friske bær hvis du ønsker det.