
Uglies
Lær å lage Uglies, en søt og frisk dessert som passer perfekt for enhver anledning. En enkel oppskrift med få ingredienser og god smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
bakeverk
Ingredienser
- 1 pund kjøttdeig av storfe (chuck)
- 1/2 kopp hakket løk
- 1/2 teskje hvitløkspulver
- 1 1/2 kopper barbequesaus
- 1 (10 unse) pakke ferdigkjøpt kjeksdeig
- 2 kopper revet Cheddar-ost
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 200 grader C (400 grader F). Smør lett en form med 8 muffinsformer.
- 2I en stor stekepanne eller gryte, kok opp kjøttdeigen med løk- og hvitløkspulver til den er jevnt brun; sil av fettet. Rør inn barbequesausen og la det småkoke i ytterligere 3 minutter.
- 3Kjevle ut hver kjeks på en melet overflate slik at hver kjeks er 15 cm i diameter. Legg kjeken i muffinsformen og brett opp sidene for å danne en kopp. Fyll hver kjeks nesten helt opp med kjøttfyllet; topp med revet cheddarost.
- 4Stek i den forvarmede ovnen til kjeksene er gjennomstekte, osten er smeltet og toppene er gyllenbrune, ca. 15 minutter.