Hello Fresh Mobile Banner
Ovenbakt parmesankylling

Ovenbakt parmesankylling

Lær hvordan du lager ovnsbakt parmesankylling med sprø skorpe og saftig innmat. Perfekt for en smakfull hovedrett til hverdag eller helg.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 fedd knust hvitløk
  • 1/4 pund smør, smeltet
  • 1 kopp tørre brødsmuler
  • 1/3 kopp revet Parmesanost
  • 2 spiseskjeer hakket fersk persille
  • 1 teskje salt
  • 1/8 teskje malt svart pepper
  • 1 (4 pund) kylling, delt i biter

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  2. 2I en lav, glassform eller bolle, bland sammen den knuste hvitløken med det smeltede smøret eller margarin. I en annen liten bolle blander du sammen brødsmuler, ost, persille, salt og pepper. Dypp kyllingbitene i hvitløkssmøret, deretter i brødsmuleblandingen for å dekke dem.
  3. 3Legg de dekkede kyllingbitene i en lett smurt ildfast form på 23x33 cm. Drypp over resten av hvitløkssmøret og stek uten å dekke i den forvarmede ovnen i 1 til 1 1/4 time, eller til kyllingen er gjennomstekt og saften renner ut.