
Pasta Primavera med italiensk kalkunpølse
Oppdag en smakfull pasta Primavera med saftig italiensk kalkunpølse. Perfekt for en sunn og velsmakende hovedrett, klar på under 30 minutter.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 pakke (16 unser) ukokt farfalle-pasta
- 1 pund krydret italiensk kalkunpølse, skåret i 1/2 tommers skiver
- 1/2 kopp olivenolje, delt
- 4 hvitløksfedd, hakket
- 1/2 løk, hakket
- 2 små zucchini, hakket
- 2 små gule squash, hakket
- 6 roma (plomme)tomater, hakket
- 1 grønn paprika, hakket
- 20 ferske basilikumblader
- 2 teskjeer kyllingbuljonggranulat
- 1/2 teskje rød pepperflak
- 1/2 kopp revet Parmesanost
Fremgangsmåte
- 1Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Legg farfalle i kjelen og kok i 8 til 10 minutter, til de er al dente; sil av vannet.
- 2Legg pølse i en stor stekepanne over middels varme og kok til den er jevnt brun. Sett til side. Varm opp 1/4 kopp olje i pannen. Rør inn hvitløk og løk, og kok til de er møre. Bland inn zucchini, squash, tomater, paprika og basilikum. Løs opp buljongen i blandingen. Krydre med rød pepper. Rør inn resten av oljen. Fortsett å koke i 10 minutter.
- 3Bland pasta, pølse og ost inn i pannen. Fortsett å koke i 5 minutter, eller til det er gjennomvarmt.