
Enkel og deilig kylling
Lettlaget og deilige kyllingretter som passer for enhver anledning. Oppdag smakfulle oppskrifter med minimal innsats og maks smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 6 skinnfrie, benfrie kyllingbrysthalvdelar
- 1 flaske (ca. 237 ml) italiensk salatdressing
- 1 boks (ca. 305 g) kondensert kremet kyllingsuppe
- 1 kopp kyllingbuljong
- 1 pakke (ca. 225 g) kremost
- 1/2 teskje tørket basilikum
- 1/2 teskje tørket timian
- salt og pepper etter smak
Fremgangsmåte
- 1I en langsomkoker, kombiner kyllingbrystene og italiensk dressing.
- 2Dekk til, og kok på lav varme i 6 til 8 timer.
- 3Sil av væsken, og riv kyllingkjøttet i stykker.
- 4I en middels stor bolle, bland suppen, buljongen, kremosten, basilikum, timian, salt og pepper. Hell blandingen over kyllingen i langsomkokeren. Fortsett å koke på lav varme i 1 time.