Enkel og deilig kylling

Enkel og deilig kylling

Lettlaget og deilige kyllingretter som passer for enhver anledning. Oppdag smakfulle oppskrifter med minimal innsats og maks smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 6 skinnfrie, benfrie kyllingbrysthalvdelar
  • 1 flaske (ca. 237 ml) italiensk salatdressing
  • 1 boks (ca. 305 g) kondensert kremet kyllingsuppe
  • 1 kopp kyllingbuljong
  • 1 pakke (ca. 225 g) kremost
  • 1/2 teskje tørket basilikum
  • 1/2 teskje tørket timian
  • salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1I en langsomkoker, kombiner kyllingbrystene og italiensk dressing.
  2. 2Dekk til, og kok på lav varme i 6 til 8 timer.
  3. 3Sil av væsken, og riv kyllingkjøttet i stykker.
  4. 4I en middels stor bolle, bland suppen, buljongen, kremosten, basilikum, timian, salt og pepper. Hell blandingen over kyllingen i langsomkokeren. Fortsett å koke på lav varme i 1 time.