Grillede sitron- og urtekoteletter av svin

Grillede sitron- og urtekoteletter av svin

Lett og smakfull oppskrift på grillede sitron-urter svinekoteletter. Perfekt til sommergrillen, klar på 30 minutter. Saftig og aromatisk kjøttretter.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 1/4 kopp sitronsaft
  • 2. 2 spiseskjeer vegetabilsk olje
  • 3. 4 hvitløksfedd, finhakket
  • 4. 1 teskje salt
  • 5. 1/4 teskje tørket oregano
  • 6. 1/4 teskje pepper
  • 7. 6 (113 gram) uten ben, uten fett svinefiletstykker

Fremgangsmåte

  1. 11. I en stor, reseptabel pose, bland sitronsaft, olje, hvitløk, salt, oregano og pepper. Legg kotelettene i posen, lukk den igjen, og sett den i kjøleskapet i 2 timer eller over natten. Rør jevnlig i posen for å fordele marinaden.
  2. 22. Forvarm en utendørsgrill til høy varme. Ta kotelettene ut av posen, og overfør resten av marinaden til en kjele. Kok opp marinaden, fjern den fra varmen, og sett den til side.
  3. 33. Pensle grillristen lett med olje. Grill svinekjøttkotelettene i 5 til 7 minutter på hver side, og pensle ofte med den kokte marinaden, til de er ferdige.