Hello Fresh Mobile Banner
Spinat- og orzosalat

Spinat- og orzosalat

Lær å lage en smakfull spinat- og orzo-salat. Perfekt som forrett eller lett middag. Rask, sunn og full av smak for varme sommerdager.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1 pakke (16 unser) ukokt orzo-pasta
  • 1 pakke (10 unser) babyspinatblader, finhakket
  • 1/2 pund smuldret fetaost
  • 1/2 rød løk, finhakket
  • 3/4 kopp pinjekjerner
  • 1/2 teskje tørket basilikum
  • 1/4 teskje malt hvit pepper
  • 1/2 kopp olivenolje
  • 1/2 kopp balsamicoeddik

Fremgangsmåte

  1. 1Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Tilsett orzo og kok i 8 til 10 minutter eller til det er al dente; sil av vannet og skyll med kaldt vann. Overfør til en stor bolle og rør inn spinat, fetaost, løk, pinjekjerner, basilikum og hvit pepper. Vend inn olivenolje og balsamicoeddik. Sett i kjøleskapet og server kald.