
Spinat- og orzosalat
Lær å lage en smakfull spinat- og orzo-salat. Perfekt som forrett eller lett middag. Rask, sunn og full av smak for varme sommerdager.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer
Ingredienser
- 1 pakke (16 unser) ukokt orzo-pasta
- 1 pakke (10 unser) babyspinatblader, finhakket
- 1/2 pund smuldret fetaost
- 1/2 rød løk, finhakket
- 3/4 kopp pinjekjerner
- 1/2 teskje tørket basilikum
- 1/4 teskje malt hvit pepper
- 1/2 kopp olivenolje
- 1/2 kopp balsamicoeddik
Fremgangsmåte
- 1Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Tilsett orzo og kok i 8 til 10 minutter eller til det er al dente; sil av vannet og skyll med kaldt vann. Overfør til en stor bolle og rør inn spinat, fetaost, løk, pinjekjerner, basilikum og hvit pepper. Vend inn olivenolje og balsamicoeddik. Sett i kjøleskapet og server kald.