Verdensrommet-kyllingmarinade

Verdensrommet-kyllingmarinade

Oppdag en unik kalkunbrining som gir saftig og smakfull kalkun. Perfekt for helgemiddager og høytider. Enkelt å lage og full av smak!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 200 minutter
Porsjoner: 8
hovedrett
Sesong: vinter

Ingredienser

  • 1. 2 gallon vann
  • 2. 1 ½ kopp syltesalt
  • 3. 3 spiseskjeer finhakket hvitløk
  • 4. 1 spiseskje malt svart pepper
  • 5. ¼ kopp Worcestershire-saus
  • 6. ⅓ kopp brunt sukker

Fremgangsmåte

  1. 1I en matgodkjent stor bøtte eller beholder stor nok til å romme kalkunen, bland sammen vann, salt, hvitløk, pepper, Worcestershire-saus og brunt sukker. Oppbevar i kjøleskapet, og la kalkunen ligge i bløt i 2 dager før den skal røykes eller stekes.