
Antipasto-kvadrater
Oppdag oppskriften på Antipasto Squares, en enkel og smakfull forrett som imponerer gjestene. Perfekt for enhver anledning med lite forberedelse.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 8
forrett
Ingredienser
- 2 bokser (10 unser) ferdigkjøpte croissant-deig til middagsruller
- 1/4 pund tynne skiver kokt skinke
- 1/4 pund tynne skiver provoloneost
- 1/4 pund tynne skiver sveitserost
- 1/4 pund tynne skiver Genoa-salami
- 1/4 pund tynne skiver pepperoni-pølse
- 1 glass (12 unser) soltørkede røde paprika, drenert og skåret i tynne strimler
- 3 egg
- 3 spiseskjeer revet Parmesanost
- 1/2 teskje malt svart pepper
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 °C (350 °F).
- 2Rull ut ett ark med croissantdeig, og dekk bunnen av en 23x33 cm (9x13 tommer) form.
- 3Legg skinke, provoloneost, sveitserost, salami, pepperoni og røde paprika oppå deigen.
- 4I en bolle, visp lett sammen eggene, og rør inn parmesanost og svart pepper.
- 5Hell 3/4 av denne blandingen over paprikaen.
- 6Rull ut det andre arket med deig, og legg det over paprikaen.
- 7Pensle med resten av eggeblandingen.
- 8Dekk med aluminiumsfolie.
- 9Stek i 25 minutter i den forvarmede ovnen.
- 10Fjern folien, og stek ytterligere 10 til 20 minutter, eller til deigen er luftig og gyllenbrun.
- 11Skjær i firkanter.
- 12Server varm eller romtemperert.