Antipasto-kvadrater

Antipasto-kvadrater

Oppdag oppskriften på Antipasto Squares, en enkel og smakfull forrett som imponerer gjestene. Perfekt for enhver anledning med lite forberedelse.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 8
forrett

Ingredienser

  • 2 bokser (10 unser) ferdigkjøpte croissant-deig til middagsruller
  • 1/4 pund tynne skiver kokt skinke
  • 1/4 pund tynne skiver provoloneost
  • 1/4 pund tynne skiver sveitserost
  • 1/4 pund tynne skiver Genoa-salami
  • 1/4 pund tynne skiver pepperoni-pølse
  • 1 glass (12 unser) soltørkede røde paprika, drenert og skåret i tynne strimler
  • 3 egg
  • 3 spiseskjeer revet Parmesanost
  • 1/2 teskje malt svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 °C (350 °F).
  2. 2Rull ut ett ark med croissantdeig, og dekk bunnen av en 23x33 cm (9x13 tommer) form.
  3. 3Legg skinke, provoloneost, sveitserost, salami, pepperoni og røde paprika oppå deigen.
  4. 4I en bolle, visp lett sammen eggene, og rør inn parmesanost og svart pepper.
  5. 5Hell 3/4 av denne blandingen over paprikaen.
  6. 6Rull ut det andre arket med deig, og legg det over paprikaen.
  7. 7Pensle med resten av eggeblandingen.
  8. 8Dekk med aluminiumsfolie.
  9. 9Stek i 25 minutter i den forvarmede ovnen.
  10. 10Fjern folien, og stek ytterligere 10 til 20 minutter, eller til deigen er luftig og gyllenbrun.
  11. 11Skjær i firkanter.
  12. 12Server varm eller romtemperert.