Antipasto-kvadrater

Antipasto-kvadrater

Oppdag oppskriften på Antipasto Squares, en enkel og smakfull forrett som imponerer gjestene. Perfekt for enhver anledning med lite forberedelse.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 8
forrett

Ingredienser

  • 1. 2 bokser (10 unser) ferdigkjøpte croissant-deig til middagsruller
  • 2. 1/4 pund tynne skiver kokt skinke
  • 3. 1/4 pund tynne skiver provoloneost
  • 4. 1/4 pund tynne skiver sveitserost
  • 5. 1/4 pund tynne skiver Genoa-salami
  • 6. 1/4 pund tynne skiver pepperoni-pølse
  • 7. 1 glass (12 unser) soltørkede røde paprika, drenert og skåret i tynne strimler
  • 8. 3 egg
  • 9. 3 spiseskjeer revet Parmesanost
  • 10. 1/2 teskje malt svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 °C (350 °F).
  2. 22. Rull ut ett ark med croissantdeig, og dekk bunnen av en 23x33 cm (9x13 tommer) form.
  3. 3Legg skinke, provoloneost, sveitserost, salami, pepperoni og røde paprika oppå deigen.
  4. 43. I en bolle, visp lett sammen eggene, og rør inn parmesanost og svart pepper.
  5. 5Hell 3/4 av denne blandingen over paprikaen.
  6. 6Rull ut det andre arket med deig, og legg det over paprikaen.
  7. 7Pensle med resten av eggeblandingen.
  8. 8Dekk med aluminiumsfolie.
  9. 94. Stek i 25 minutter i den forvarmede ovnen.
  10. 10Fjern folien, og stek ytterligere 10 til 20 minutter, eller til deigen er luftig og gyllenbrun.
  11. 11Skjær i firkanter.
  12. 12Server varm eller romtemperert.