Hello Fresh Mobile Banner
Svinefilet med Dijon- og Marsalasaus

Svinefilet med Dijon- og Marsalasaus

Lær hvordan du lager saftig svinefilet med en smakfull Dijon Marsala-saus. Perfekt for en smakfull hovedrett til hverdag eller festlige anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 2 svinefileter
  • 4 spiseskjeer Dijon-sennep
  • 1 spiseskje olje
  • 2 spiseskjeer smør
  • 2 sjalottløk, finhakket
  • 1 kopp Marsala-vin
  • 1 spiseskje Dijon-sennep
  • 1 kopp kremfløte

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Gni svinefiletene godt inn med sennep. Smør en 23x33 cm (9x13 tommer) ildfast form.
  2. 2Varm opp olje i en stor stekepanne på middels høy varme. Legg svinefiletene i pannen, og brun kjøttet. Vend dem slik at de blir jevnt brune. Overfør kjøttet til den forberedte ildfaste formen.
  3. 3Stek i forvarmet ovn i 20 minutter. Vend kjøttet, og fortsett å steke i ytterligere 20 minutter, eller til ønsket kjernetemperatur er oppnådd.
  4. 4I mellomtiden smelter du smør i den samme pannen på middels varme. Kok shallots i smøret til de er myke. Rør inn Marsala, sennep og fløte, og kok til væsken har redusert til halvparten.
  5. 5Skjær svinefileten i skiver, og legg dem på et serveringsfat. Øs sausen over kjøttet, og server.