Hello Fresh Mobile Banner
Gresk penne og kylling

Gresk penne og kylling

Oppdag en deilig gresk pasta med kylling. En smakfull rett som er enkel å lage, perfekt for raske middager. Prøv den i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 pakke penne pasta (16 gram)
  • 1 ½ ss smør
  • ½ kopp hakket rød løk
  • 2 fedd hvitløk, finhakket
  • 450 gram skinn- og benfri kyllingbryst, skåret i bitestore biter
  • 1 boks (400 gram) artisjokkhjerter i vann
  • 1 tomat, hakket
  • ½ kopp smuldret fetaost
  • 3 ss hakket fersk persille
  • 2 ss sitronsaft
  • 1 ts tørket oregano
  • salt etter smak
  • nykvernet svart pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Kok penne pasta i en stor kjele med kokende, saltet vann til den er al dente. Sil av vannet.
  2. 2I mellomtiden, i en stor stekepanne over middels høy varme, smelt smør. Tilsett løk og hvitløk, og kok i 2 minutter. Tilsett hakket kylling og fortsett å koke, rør av og til, til det er gyllent og gjennomstekt, ca. 5–6 minutter.
  3. 3Skru ned varmen til middels lav. Sil av vannet fra artisjokkhjertene og hakk dem. Tilsett dem i stekepannen sammen med hakket tomat, fetaost, fersk persille, sitronsaft, tørket oregano og den avsilte penne pastaen. Varm opp i ca. 2–3 minutter til det er gjennomvarmt.
  4. 4Krydre med salt og nykvernet svart pepper. Server varm.