
Reke Fettuccine Alfredo
Lag deilig Shrimp Fettuccine Alfredo med kremet saus og ferske reker. Perfekt for en smakfull middag. Rask og enkel oppskrift for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 pund fettuccini pasta
- 1 spiseskje smør
- 1 pund kokte reker – skrelte og rensede
- 4 fedd hvitløk, finhakket
- 1 kopp halv og halv
- 6 spiseskjeer revet Parmesanost
- 1 spiseskje hakket frisk persille
- salt etter smak
Fremgangsmåte
- 1Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Tilsett pasta og kok i 8 til 10 minutter eller til den er al dente; sil av vannet.
- 2I en stor stekepanne, kok opp og rør inn reker og hvitløk i smøret i omtrent ett minutt. Hell i fløte (half and half); rør godt. Strø Parmesanost, en spiseskje av gangen, og rør kontinuerlig. Når all Parmesan er tilsatt, blander du inn persille og salt. Rør ofte og pass på at det ikke koker. Sausen vil ta litt tid å tykne.
- 3Når sausen har tyknet, blander du den med den kokte pastaen; server varm.