Andreas Pasta Fagioli

Andreas Pasta Fagioli

Oppdag oppskriften på Andreas Pasta Fagioli - en fyldig italiensk suppe med bønner og pasta. Perfekt for en smakfull og mettende middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 3 spiseskjeer olivenolje
  • 1 løk, delt i kvarter og deretter i to
  • 2 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 (829 gram) boks tomatsaus
  • 5 1/2 kopper vann
  • 1 spiseskje tørket persille
  • 1 1/2 teskje tørket basilikum
  • 1 1/2 teskje tørket oregano
  • 1 teskje salt
  • 1 (425 gram) boks cannellini-bønner
  • 1 (425 gram) boks navy-bønner
  • 1/3 kopp revet Parmesanost
  • 450 gram ditalini-pasta

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor gryte over middels varme, kok løk i olivenolje til den er gjennomsiktig. Rør inn hvitløk og kok til den er myk. Reduser varmen, og rør inn tomatsaus, vann, persille, basilikum, oregano, salt, cannellini-bønner, navy-bønner og Parmesan. La det småkoke i 1 time.
  2. 2Kok opp en stor gryte med lettsaltet vann. Tilsett pasta og kok i 8 til 10 minutter eller til den er al dente; sil av vannet. Rør inn i suppen.