
Andreas Pasta Fagioli
Oppdag oppskriften på Andreas Pasta Fagioli - en fyldig italiensk suppe med bønner og pasta. Perfekt for en smakfull og mettende middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 3 spiseskjeer olivenolje
- 1 løk, delt i kvarter og deretter i to
- 2 fedd hvitløk, finhakket
- 1 (829 gram) boks tomatsaus
- 5 1/2 kopper vann
- 1 spiseskje tørket persille
- 1 1/2 teskje tørket basilikum
- 1 1/2 teskje tørket oregano
- 1 teskje salt
- 1 (425 gram) boks cannellini-bønner
- 1 (425 gram) boks navy-bønner
- 1/3 kopp revet Parmesanost
- 450 gram ditalini-pasta
Fremgangsmåte
- 1I en stor gryte over middels varme, kok løk i olivenolje til den er gjennomsiktig. Rør inn hvitløk og kok til den er myk. Reduser varmen, og rør inn tomatsaus, vann, persille, basilikum, oregano, salt, cannellini-bønner, navy-bønner og Parmesan. La det småkoke i 1 time.
- 2Kok opp en stor gryte med lettsaltet vann. Tilsett pasta og kok i 8 til 10 minutter eller til den er al dente; sil av vannet. Rør inn i suppen.