
Kylling- og villris-suppe I
Lær å lage en varm og næringsrik kylling og villris-suppe. Perfekt for kalde dager, enkel å lage og full av smak. Oppdag oppskriften i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Sesong: høst
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Smelt smør i en stor kjele over middels varme. Rør inn løk, selleri og gulrøtter og la det surre i 5 minutter. Tilsett sopp og la det surre i ytterligere 2 minutter. Deretter tilsetter du melet og rører godt. Hell gradvis i kyllingkraften, mens du rører konstant, til alt er tilsatt. Kok opp, reduser varmen og la det småkoke.
- 22. Deretter tilsetter du ris, kylling, salt, karri, sennepspulver, persille, malt svart pepper, mandler og sherry. La det varme gjennom, og hell deretter i fløteblandingen. La det småkoke i 1 til 2 timer. (Merk: Ikke la det koke kraftig, ellers vil jevningen din skille seg.)