Langtidskokt gratinerte poteter med skinke

Langtidskokt gratinerte poteter med skinke

Lag deilige scalloped poteter med skinke i slow cooker. En enkel, smakfull rett perfekt for travle dager. Perfekt for hele familien!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 255 minutter
Porsjoner: 6
hovedrett

Ingredienser

  • 3 pund poteter, skrellet og tynne skiver
  • 1 kopp revet Cheddar-ost
  • 1/2 kopp hakket løk
  • 1 kopp hakket kokt skinke
  • 1 (10,75 unser) boks kondensert soppsuppe
  • 1/2 kopp vann
  • 1/2 teskje hvitløkspulver
  • 1/4 teskje salt
  • 1/4 teskje svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Legg skivede poteter i en slow cooker. I en middels stor bolle, bland sammen revet ost, løk og skinke. Bland dette med potetene i slow cookeren. Ved bruk av samme bolle, bland sammen kondensert suppe og vann. Krydre etter smak med hvitløkspulver, salt og pepper. Hell jevnt over potetblandingen.
  2. 2Dekk til, og kok på høy varme i 4 timer.