
Langtidskokt gratinerte poteter med skinke
Lag deilige scalloped poteter med skinke i slow cooker. En enkel, smakfull rett perfekt for travle dager. Perfekt for hele familien!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 255 minutter
Porsjoner: 6
hovedrett
Ingredienser
- 3 pund poteter, skrellet og tynne skiver
- 1 kopp revet Cheddar-ost
- 1/2 kopp hakket løk
- 1 kopp hakket kokt skinke
- 1 (10,75 unser) boks kondensert soppsuppe
- 1/2 kopp vann
- 1/2 teskje hvitløkspulver
- 1/4 teskje salt
- 1/4 teskje svart pepper
Fremgangsmåte
- 1Legg skivede poteter i en slow cooker. I en middels stor bolle, bland sammen revet ost, løk og skinke. Bland dette med potetene i slow cookeren. Ved bruk av samme bolle, bland sammen kondensert suppe og vann. Krydre etter smak med hvitløkspulver, salt og pepper. Hell jevnt over potetblandingen.
- 2Dekk til, og kok på høy varme i 4 timer.