
Behagelige svinekoteletter
Oppdag en enkel oppskrift på deilige svinekoteletter som passer perfekt til hverdag og fest. Enkel å lage, smakfull og rask. Perfekt for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 6 svinekoteletter
- salt og pepper etter smak
- 3 spiseskjeer smør
- 1 løk, hakket
- 1 fedd hvitløk, finhakket
- 3/4 kopp kyllingbuljong
- 1 laurbærblad
- 1 kopp rømme
- 2 teskjeer paprika
Fremgangsmåte
- 1Surr løk og hvitløk i varmt smør. Ta det av pannen. Trim bort overflødig fett fra kotelettene og krydre med salt og pepper. Brun kotelettene i pannen; hell av fettet.
- 2Senk varmen, tilsett laurbærblad og kyllingkraft. Kok under lokk på lav varme i 1 time. Overfør kotelettene til et serveringsfat, men hold dem varme.
- 3Varm opp saftene i pannen og la dem redusere til halvparten. Tilsett rømme, løk-hvitløksblandingen og paprika, og rør godt. Varm opp, men la det ikke koke. Hell sausen over kotelettene og server.