
Dill Fingerling-poteter
oppskrift på deilige dill fingerling poteter - perfekt som tilbehør til middagen. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 2 spiseskjeer usaltet smør
- 2. 570 gram fingerling-poteter, skyllet men ikke skrelt
- 3. 1 teskje kosher-salt
- 4. 1/4 teskje nykvernet svart pepper
- 5. 1 1/2 spiseskjeer hakket frisk dill
Fremgangsmåte
- 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 22. Smelt smøret i en gryte eller stor, tungbunnet kjele. Tilsett hele potetene, salt og pepper, og vend godt. Dekk til gryten tett, og kok på lav varme i 20 til 30 minutter, til potetene akkurat er møre når du tester med en liten kniv. Rist gryten av og til uten å fjerne lokket for å forhindre at potetene i bunnen brenner seg. Slå av varmen og la potetene dampe i ytterligere 5 minutter. Ikke overkok. Vend potetene med dill, og server varme.

