Adobo quesadillaburger med grillede mais-salsa

Adobo quesadillaburger med grillede mais-salsa

Lær å lage en smakfull adobo quesadilla burger med frisk grillet mais salsa. En perfekt rett for sommermåltidet eller helgens grillparty.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 2 pund kjøttdeig av storfe
  • 3/4 kopp svarte bønner
  • 1/2 kopp hakkede korianderblader
  • 1/2 kopp revet løk
  • 3 hvitløksfedd, presset
  • 2 spiseskjeer adobosaus
  • 1 spiseskje malt spisskummen
  • 2 teskjeer krydret salt
  • 1/2 teskje svart pepper
  • 3 til 4 spiseskjeer vegetabilsk olje, til pensling på grillpannen
  • 1 maiskolbe
  • 1/4 kopp hakket rødløk
  • 2 spiseskjeer hakkede korianderblader
  • 2 spiseskjeer kyllingkraft
  • 2 spiseskjeer ananasjuice
  • 1 teskje malt spisskummen
  • En dash hot sauce
  • Salt og nykvernet svart pepper
  • 6 store tortillalefser
  • 6 skiver queso fresco-ost
  • Tannpirkere
  • Korianderblader, til pynt

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Forvarm grillpannen på middels høy varme.
  3. 3For å lage burgerne, bland chuck, bønner, koriander, løk, hvitløk, adobo, spisskummen og krydret salt og pepper i en stor bolle. Rør sammen til alt er godt blandet, og håndter det så lite som mulig. Form til 6 burgere. Dekk løst med plastfolie og sett til side.
  4. 4For å lage mais-toppingen, pensle grillpannen med 1 spiseskje olje. Grill maiskolven til den er gyllen og har grillmerker. Overfør den til et skjærebrett og la den avkjøle litt. I en middels stor bolle, bland rød løk, koriander, kyllingkraft, ananasjuice, spisskummen, hot sauce, salt og pepper. Skjær av maiskornene fra kolben og bland dem med blandingen. Overfør blandingen til et stykke aluminiumsfolie og pakk det inn for å holde det varmt.
  5. 5Pensle grillpannen med ytterligere 1 spiseskje olje. Legg burgerne på pannen og kok dem, snu en gang, til de er ferdige etter eget ønske, ca. 5 til 7 minutter på hver side for medium. Ta burgerne av pannen og legg dem på et fat.
  6. 6På hver tortillalefse, legg et lag med burger, queso fresco og en lik mengde mais-topping. Brett inn sidene av tortillalefsen og rull den sammen som en burrito, og fest med tannpirkere. Pensle igjen med olje på grillen. Legg hver innpakkede burger på grillen og grill til tortillalefsen er gyllenbrun og sprø.
  7. 7Del i to diagonalt. Pynt med korianderblader. Server umiddelbart.