Black Bean Burger Panini
Lær hvordan du lager en deilig black bean burger panini med enkle steg. Perfekt for en rask lunsj eller middag, full av smak og næring.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 2
hovedrett
Ingredienser
- 1 kopp kokende vann
- 8 stykker soltørkede tomater (ikke i olje)
- 4 MorningStar Farms krydrede svarte bønne-vegetarburgere
- 1/4 kopp lett majones
- 1/4 kopp cocktail-saus
- 4 teskjeer ferdiglaget horseradish
- 8 skiver (½ tomme tykke) fast tekstur, fullkorns- eller surdeigsbrød (ca. 45 g)
- Nonstick-kokkespray
- 1/4 kopp bananpepperringer, drenert
- 1/4 kopp hakket rød løk
Fremgangsmåte
- 1Forvarm en elektrisk sandwichpresse eller kontaktgrill. I en liten bolle, hell vann over tomatene. La stå i 5 minutter. Sil godt av. Finhakk tomatene. Sett til side.
- 2I mellomtiden, kok MorningStar Farms Spicy Black Bean-burger etter anvisning på pakken.
- 3I en annen liten bolle, rør sammen tomater, majones, cocktailsaus og horseradish.
- 4Legg brødskivene ut på en ren arbeidsflate. Spray den ene siden av hver skive med non-stick matlagingsspray. Vend fire av skivene og smør med majonesblandingen. Plasser burgerne på toppen av majonesblandingen, og topp hver med 1 spiseskje pepperringer, 1 spiseskje løk, og den resterende brødskiven med den sprayede siden opp.
- 5Plasser smørbrødet i presse eller grill. Dekk til og kok i 3 til 6 minutter, eller til brødet er ristet. Del i to og server.





