
Hvitløkssnurrer
Lær hvordan du lager smakfulle garlic knots, deilige bakverk med hvitløk og smør. Perfekt som forrett eller snacks. Enkelt oppskrift for alle nivåer.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 1. Gjenstående pizzadeig
- 2. 1 hel hvitløksfedd, revet
- 3. Olivenolje
- 4. Havsalt
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 350 grader Fahrenheit. Kle et stekebrett med bakepapir.
- 22. Hell omtrent 1/2 kopp olivenolje i en bolle. Riv hvitløken rett over oljen.
- 33. Bryt av biter av resterende pizzadeig og trill dem til små pølser. Deretter binder du dem i en knute. Legg knutene i olivenoljeblandingen og plasser dem på stekebrettet. Krydre med salt etter smak, og sett det inn i ovnen. Stek til hvitløksknutene er gyldne, ca. 8 til 10 minutter.