Hello Fresh Mobile Banner
Kylling Saltimbocca

Kylling Saltimbocca

Lær hvordan du lager smakfull chicken saltimbocca med vår enkle oppskrift. Perfekt for en rask og deilig hovedrett til hverdag eller fest.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. Saften av 1 sitron
  • 2. 1/2 teskje herbs de Provence
  • 3. Salt og nykvernet svart pepper
  • 4. 6 benfrie, skinnløse kyllingbryst, banket flate
  • 5. 6 ferske salvieblader
  • 6. 6 tynne skiver prosciutto
  • 7. Ekstra jomfrolivolje
  • 8. 2 kopper hvetemel

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 200 grader Fahrenheit.
  2. 22. I en stor ildfast form, visp sammen sitronsaft, herbs de Provence, 1 teskje salt og 1/2 teskje svart pepper. Tilsett kyllingen og vend den godt i marinaden. La kyllingen marinere i noen minutter. Ta kyllingen ut av marinaden, og legg ett salvieblad på hver bit, før du pakker hver i ett skiver prosciutto. Strø over salt og pepper.
  3. 33. Varm opp en stor stekepanne på middels høy varme, og tilsett et par spiseskjeer olivenolje. Vend 2 kyllingbryst i melet, og legg dem deretter i den varme oljen. Stek til kyllingen er gjennomstekt, ca. 3 minutter på hver side. Overfør kyllingen til et stekebrett og hold den varm i ovnen. Gjenta med resten av kyllingen, og tilsett mer olivenolje om nødvendig.