
Rør egg med røkt laks
Lær hvordan du lager deilige eggerøre med røkt laks. Perfekt til frokost eller brunch, rask og enkel å lage.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 2
frokost
Ingredienser
- 1/4 pund skivet røkt laks
- 12 egg
- 1/2 kopp kremfløte
- Salt og nykvernet svart pepper
- 2 spiseskjeer smør
- 12 til 15 stilker fersk gressløk, finhakket
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Sett til side 2 skiver laks til pynt. Hakk den resterende laksen i veldig små biter.
- 3Visp egg og fløte sammen. Tilsett halvparten av den hakkede gressløken og krydre eggene med salt og pepper. Forvarm en stor non-stick stekepanne på middels varme. Smelt smør i pannen og hell i eggene. Rør eggerøren med en tresleiv. Ikke kok eggene til de er tørre. Når eggene har samlet seg, men fortsatt er litt våte, rør inn den hakkede laksen. Fjern pannen fra varmen og sett den på en trivet. Pynt eggerøren med resten av laksen og gressløken, og server rett fra den varme pannen.
- 4Merk: Hvis du serverer disse eggene sammen med de andre oppskriftene som en del av en brunch, vil et fat med ferdigkjøpte fruktfylte småkaker fullføre den elegante brunchopplevelsen. Regn med én liten kake per person, men del opp kakene slik at gjestene kan blande og matche ulike varianter.