Krydrede kjøttdeigstacos

Krydrede kjøttdeigstacos

oppskrift på spicy ground beef tacos - en enkel og smakfull rett perfekt for hverdagsmiddagen eller helgen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 2 spiseskjeer vegetabilsk olje
  • 1 hvit løk, finhakket
  • 1 spiseskje tomatpuré
  • 2 teskjeer Worcestershire-saus
  • 2 spiseskjeer chilipulver
  • 1 spiseskje malt spisskummen
  • 2 teskjeer malt koriander
  • 1 teskje paprika
  • 1 teskje tørket oregano
  • 1/2 teskje hvitløkspulver
  • 1 1/2 pund kjøttdeig av storfe (chuck)
  • Kosher-salt og nykvernet pepper
  • 1 boks på 15 unser hakkede, ildrøkte tomater
  • 1 til 2 teskjeer sterk saus
  • 12 harde tacoskall
  • Revet iceberg-salat, revet cheddarost og/eller sylteagurker, til topping

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp vegetabilsk olje i en stor non-stick stekepanne over middels høy varme. Tilsett løk og kok, rør av og til, til den er myk, ca. 4 minutter. Tilsett tomatpuré, Worcestershire-saus, chilipulver, spisskummen, koriander, paprika, oregano og hvitløkspulver; kok, rør, til løken er dekket, ca. 1 minutt.
  2. 2Tilsett storfekjøtt, 1 teskje salt og et par kverner pepper i pannen. Kok, del opp kjøttet med en sleiv, til det ikke lenger er rosa, ca. 5 minutter. Tilsett tomater, hot sauce og 1/4 kopp vann, og la det småkoke. Skru ned varmen og kok, rør av og til, til saften er litt tykkere, 5–7 minutter. Smak til med salt og pepper.
  3. 3I mellomtiden, varm opp tacoskallene som det står på pakken. Fyll dem med storfekjøttblandingen og topp med salat, ost og/eller sylteagurker.
  4. 4Fotograf: Ryan Dausch