Salami-ruller

Salami-ruller

Lær hvordan du lager deilige salami roll-ups. Perfekt som forrett eller snacks. Enkle å lage og full av smak!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 8
forrett

Ingredienser

  • 1. Én pakke kremost på 8 unser, myknet
  • 2. 2 spiseskjeer finhakket frisk gressløk
  • 3. Én liten krukke med pimientos, tørket forsiktig
  • 4. 20 tynne skiver salami

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland kremost og gressløk i en bolle. Kutt pimientoen i små biter.
  2. 22. Smør et tynt lag med kremostblandingen på en skive salami; brett den i to, deretter i enda en halvdel for å danne en kileform. Tre to stykker pimiento på tannpirkere og bruk dem til å sikre rullingen. Gjenta for de resterende salamiskivene.
  3. 33. Skjær rullingsene i to og server på et fat.