Salami-ruller
Lær hvordan du lager deilige salami roll-ups. Perfekt som forrett eller snacks. Enkle å lage og full av smak!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 8
forrett
Ingredienser
- 1. Én pakke kremost på 8 unser, myknet
- 2. 2 spiseskjeer finhakket frisk gressløk
- 3. Én liten krukke med pimientos, tørket forsiktig
- 4. 20 tynne skiver salami
Fremgangsmåte
- 11. Bland kremost og gressløk i en bolle. Kutt pimientoen i små biter.
- 22. Smør et tynt lag med kremostblandingen på en skive salami; brett den i to, deretter i enda en halvdel for å danne en kileform. Tre to stykker pimiento på tannpirkere og bruk dem til å sikre rullingen. Gjenta for de resterende salamiskivene.
- 33. Skjær rullingsene i to og server på et fat.





