Sørvestlig kylling
oppskrift på southwestern kylling med krydret smak, perfekt for en rask og smakfull middag. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1. 2 kyllingbryst, uten ben og skinn
- 2. 1 fedd hvitløk, finhakket
- 3. 2 skiver Monterey Jack-ost
- 4. Salsa
- 5. Limejuice
Fremgangsmåte
- 11. Flatt ut kyllingbrystene ved å legge dem mellom plastfolie og banke dem med en kjøtthammer eller flaske. Gni hvitløk og limesaft over de flate brystene. Legg dem på grillen eller i en støpejernspanne og stek i 3 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte. Topp med ost og dekk til for å smelte osten. Server med salsa og rømme.