Sørvestlig mais-suppe
oppskrift på southwestern mais- og maisesuppe - en smakfull og kremet forrett med krydret smak av sørvest. perfekt for kalde dager.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 2 pund frosne maiskjerner, tint og dryppet med olivenolje
- Kosher-salt og nykvernet pepper
- 10 Roma-tomater, gnedne med olivenolje
- 1 middels rød paprika, gnedne med olivenolje
- 2 spiseskjeer smør
- 1/4 liten gul løk, hakket
- 3 hvitløksfedd, skivet
- 2 spiseskjeer hvetemel
- 3 kopper kyllingkraft
- 2 kopper fløtehalvdel
- 1 1/2 kopper mais-tortillachips, hakket
- Spisskummen
- Chilipulver
- 1 middels avokado, smått hakket, til pynt
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 500 grader Fahrenheit.
- 2Legg den oljede maisen på et stekebrett og strø over salt og pepper. Legg de oljede tomatene på et annet stekebrett, og stek begge i 10 til 12 minutter til tomatskinnet bobler og maisen er lett brunet.
- 3I en middels stor stekepanne, grill den røde paprikaen over middels høy varme til den er svart på hver side.
- 4Legg tomatene og paprikaen i kjøleskapet, og skrell dem når de har blitt avkjølt.
- 5Varm smøret i en stor kjele over middels varme, og tilsett løk og hvitløk, og la det surre.
- 6Tilsett melet og kok i 2 til 3 minutter.
- 7Tilsett kyllingkraft, den stekte maisen, de skrelte tomatene, halv og halv, og 1 1/4 kopper tortillachips, og bland godt.
- 8Hell denne blandingen i en food processor eller blender* og kjør til den er jevn.
- 9Sil suppen, og smak til med spisskummen, chilipulver, salt og pepper.
- 10Skrell og hakk den stekte røde paprikaen i terninger.
- 11Server suppen toppet med hakket avocado, rødt paprika og resten av tortillachipsene.
- 12Server umiddelbart.