Hello Fresh Mobile Banner
Sørvestlig mais-suppe

Sørvestlig mais-suppe

oppskrift på southwestern mais- og maisesuppe - en smakfull og kremet forrett med krydret smak av sørvest. perfekt for kalde dager.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 2 pund frosne maiskjerner, tint og dryppet med olivenolje
  • Kosher-salt og nykvernet pepper
  • 10 Roma-tomater, gnedne med olivenolje
  • 1 middels rød paprika, gnedne med olivenolje
  • 2 spiseskjeer smør
  • 1/4 liten gul løk, hakket
  • 3 hvitløksfedd, skivet
  • 2 spiseskjeer hvetemel
  • 3 kopper kyllingkraft
  • 2 kopper fløtehalvdel
  • 1 1/2 kopper mais-tortillachips, hakket
  • Spisskummen
  • Chilipulver
  • 1 middels avokado, smått hakket, til pynt

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 500 grader Fahrenheit.
  2. 2Legg den oljede maisen på et stekebrett og strø over salt og pepper. Legg de oljede tomatene på et annet stekebrett, og stek begge i 10 til 12 minutter til tomatskinnet bobler og maisen er lett brunet.
  3. 3I en middels stor stekepanne, grill den røde paprikaen over middels høy varme til den er svart på hver side.
  4. 4Legg tomatene og paprikaen i kjøleskapet, og skrell dem når de har blitt avkjølt.
  5. 5Varm smøret i en stor kjele over middels varme, og tilsett løk og hvitløk, og la det surre.
  6. 6Tilsett melet og kok i 2 til 3 minutter.
  7. 7Tilsett kyllingkraft, den stekte maisen, de skrelte tomatene, halv og halv, og 1 1/4 kopper tortillachips, og bland godt.
  8. 8Hell denne blandingen i en food processor eller blender* og kjør til den er jevn.
  9. 9Sil suppen, og smak til med spisskummen, chilipulver, salt og pepper.
  10. 10Skrell og hakk den stekte røde paprikaen i terninger.
  11. 11Server suppen toppet med hakket avocado, rødt paprika og resten av tortillachipsene.
  12. 12Server umiddelbart.