Kanel- og ferskencottage cheese pannekaker

Kanel- og ferskencottage cheese pannekaker

Lær hvordan du lager deilige kanel-peach cottage cheese pannekaker. En sunn og enkel oppskrift perfekt for en energifylt frokost eller brunch.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 4 egg
  • 1 kopp cottage cheese
  • 1/2 kopp melk
  • 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 2 spiseskjeer smør, smeltet
  • 1 fersken, revet
  • 1 kopp hvetemel
  • 2 spiseskjeer hvitt sukker
  • 1 klype salt
  • 3/4 teskje natron
  • 1 teskje malt kanel

Fremgangsmåte

  1. 1Bland egg, cottage cheese, melk, vanilje, smør og fersken i en stor bolle. Bland mel, sukker, salt, bakepulver og kanel i en liten bolle. Rør melblandingen inn i cottage cheese-blandingen til det akkurat er blandet.
  2. 2Varm opp en lett oljet stekepanne eller takke over middels høy varme. Ha store skjeer med røre på pannen, og stek til det dannes bobler og kantene er tørre. Snu og stek til den er gyllenbrun på den andre siden. Gjenta med resten av røren.