Sørvestlige høyballer
Lær hvordan du lager southwestern haystacks, en smakfull og enkel rett som passer perfekt til hverdagsmiddagen. Enkelt å lage og full av smak!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 pund kjøttdeig av storfe
- 1 boks (16 unser) hakkede tomater
- 1 boks (15 unser) hel maiskorn
- 1 boks (15 unser) kidneybønner, drenert
- 1 teskje hvitløkspulver
- salt etter smak
- nykvernet svart pepper etter smak
- 1 pakke (16 unser) makaroni
- 1 beger (8 unser) rømme
- 2 kopper revet Cheddar-ost
Fremgangsmåte
- 1Varm opp en stor stekepanne over middels høy varme og brun kjøttdeigen. Hell av fettet, tilsett tomater, mais og bønner, og varm gjennom. Krydre med hvitløkspulver, salt og pepper.
- 2Kok elbow macaroni i en stor kjele med kokende vann til den er mør. Ta kjelen av varmen og sil av vannet.
- 3Legg macaroni i en serveringsskål, topp med kjøttblanding, revet cheddarost og en klatt rømme.