Hello Fresh Mobile Banner
Sørvestlige høyballer

Sørvestlige høyballer

Lær hvordan du lager southwestern haystacks, en smakfull og enkel rett som passer perfekt til hverdagsmiddagen. Enkelt å lage og full av smak!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 pund kjøttdeig av storfe
  • 1 boks (16 unser) hakkede tomater
  • 1 boks (15 unser) hel maiskorn
  • 1 boks (15 unser) kidneybønner, drenert
  • 1 teskje hvitløkspulver
  • salt etter smak
  • nykvernet svart pepper etter smak
  • 1 pakke (16 unser) makaroni
  • 1 beger (8 unser) rømme
  • 2 kopper revet Cheddar-ost

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp en stor stekepanne over middels høy varme og brun kjøttdeigen. Hell av fettet, tilsett tomater, mais og bønner, og varm gjennom. Krydre med hvitløkspulver, salt og pepper.
  2. 2Kok elbow macaroni i en stor kjele med kokende vann til den er mør. Ta kjelen av varmen og sil av vannet.
  3. 3Legg macaroni i en serveringsskål, topp med kjøttblanding, revet cheddarost og en klatt rømme.