
Peanøttsmør- og grønnsakssuppe med kylling
Oppdag en smakfull oppskrift på kyllingsuppe med peanøttsmør og friske grønnsaker. Perfekt for en mettende og sunn middag. Enkel å lage for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 8 kopper kyllingkraft
- 2 kopper hakket, kokt kyllingkjøtt
- 1 kopp skrelte og terningkuttede poteter
- 1 kopp hakkede gulrøtter
- 1 kopp hakket zucchini
- 1 kopp broccolibuketter
- 1 kopp hermetiske hele tomater, hakket
- 1/2 kopp hakket selleri
- 1/2 kopp hakket løk
- 1/2 kopp hakket grønn paprika
- 2 fedd hvitløk, finhakket
- 1/2 kopp peanøttsmør
- 1 spiseskje hakket fersk persille
- salt etter smak
- malt svart pepper etter smak
Fremgangsmåte
- 1I en stor gryte, kombiner buljongen, kyllingen, potetene og gulrøttene. Kok opp suppen, og skru deretter ned varmen til middels. Kok i omtrent 10 minutter, til grønnsakene er møre.
- 2Tilsett zucchini, brokkoli, tomater, selleri, løk, grønn paprika og hvitløk. La det småkoke i omtrent 8 minutter.
- 3Tilsett peanøttsmør, persille, salt og pepper; rør til peanøttsmøret er godt blandet. La det småkoke i ytterligere 3 minutter.