Peanøttsmør- og grønnsakssuppe med kylling

Peanøttsmør- og grønnsakssuppe med kylling

Oppdag en smakfull oppskrift på kyllingsuppe med peanøttsmør og friske grønnsaker. Perfekt for en mettende og sunn middag. Enkel å lage for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 8 kopper kyllingkraft
  • 2. 2 kopper hakket, kokt kyllingkjøtt
  • 3. 1 kopp skrelte og terningkuttede poteter
  • 4. 1 kopp hakkede gulrøtter
  • 5. 1 kopp hakket zucchini
  • 6. 1 kopp broccolibuketter
  • 7. 1 kopp hermetiske hele tomater, hakket
  • 8. 1/2 kopp hakket selleri
  • 9. 1/2 kopp hakket løk
  • 10. 1/2 kopp hakket grønn paprika
  • 11. 2 fedd hvitløk, finhakket
  • 12. 1/2 kopp peanøttsmør
  • 13. 1 spiseskje hakket fersk persille
  • 14. salt etter smak
  • 15. malt svart pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 11. I en stor gryte, kombiner buljongen, kyllingen, potetene og gulrøttene. Kok opp suppen, og skru deretter ned varmen til middels. Kok i omtrent 10 minutter, til grønnsakene er møre.
  2. 22. Tilsett zucchini, brokkoli, tomater, selleri, løk, grønn paprika og hvitløk. La det småkoke i omtrent 8 minutter.
  3. 33. Tilsett peanøttsmør, persille, salt og pepper; rør til peanøttsmøret er godt blandet. La det småkoke i ytterligere 3 minutter.