Enkel taco-grateng
oppskrift på en enkel og smakfull taco casserole som er perfekt for en rask middag. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 pund kjøttdeig av storfe
- 1 kopp salsa
- 1/2 kopp hakket løk
- 1/2 kopp majones
- 2 spiseskjeer chilipulver
- 1 teskje malt spisskummen
- 2 kopper knuste tortillachips, delt
- 4 unser revet Cheddarost, delt
- 4 unser revet Monterey Jack-ost, delt
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
- 2Stek kjøttdeigen i en stor stekepanne over middels høy varme til den er smuldrete, jevnt brunet og ikke lenger rosa, ca. 5 til 7 minutter. Sil av og kast overflødig fett. Rør inn salsa, løk, majones, chilipulver og spisskummen i kjøttdeigen. Ta av varmen.
- 3Fordel omtrent halvparten av kjøttdeigblandingen i bunnen av en 2-liters ildfast form. Legg et lag med tortilla chips over kjøttdeigen. Fordel omtrent halvparten av cheddar- og Monterey Jack-ostene over tortilla chips-laget. Gjenta lagene med resten av ingrediensene, og avslutt med Monterey Jack-ost. Dekk formen med aluminiumsfolie.
- 4Stek i den forvarmede ovnen til osten er smeltet i midten, ca. 30 minutter.