Hvitløkkylling med orzo-pasta

Hvitløkkylling med orzo-pasta

Lag en smakfull hvitløkkylling med orzo noodles. Perfekt for en rask og deilig hovedrett som imponerer hele familien. Enkel å lage og full av smak!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 kopp ukokt orzo-pasta
  • 2 spiseskjeer olivenolje
  • 2 hvitløksfedd
  • 1/4 teskje knust rød pepper
  • 2 skinn- og benfrie kyllingbrysthalvdelene - kuttet i bitestore biter
  • salt etter smak
  • 1 spiseskje hakket fersk persille
  • 2 kopper ferske spinatblader
  • revet Parmesanost til topping

Fremgangsmåte

  1. 1Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Tilsett orzo-pasta, kok i 8 til 10 minutter, til den er al dente, og sil av vannet.
  2. 2Varm opp oljen i en stekepanne over middels høy varme, og stek hvitløk og rød chili i 1 minutt, til hvitløken er gyllenbrun. Rør inn kyllingen, krydre med salt, og stek i 2 til 5 minutter, til den er lett brunet og saften renner ut. Reduser varmen til middels, og bland inn persillen og den kokte orzoen. Legg spinat i pannen. Fortsett å koke i 5 minutter, rør av og til, til spinaten er visnet. Server med revet parmesanost på toppen.