Sørvestlig bakeri
oppskrift på southwestern bake, perfekt for å lage en smakfull og enkel rett. egnet for hele familien, med tips for en vellykket baking.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 pund magert kjøttdeig av storfe
- 2 fedd hvitløk, finhakket
- 1 løk, hakket
- 2 teskjeer chilipulver
- 2 bokser á 15 unser svarte bønner, skylt og drenert
- 2 bokser á 8,75 unser hel mais, drenert
- 1 beger á 16 unser rømme
- 2 kopper fersk salsa
- 5 kopper knuste maischips uten smak
- 3 kopper revet Cheddarost
- 1 stor, fersk tomat, finhakket
- 3 grønne løk, hakket (valgfritt)
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 190 grader C (375 grader F).
- 2I en middels stor stekepanne, brun kjøttdeigen sammen med hvitløk og løk; sil av overflødig fett.
- 3I en stor blandebolle, bland kjøttdeigen, chilipulver, svarte bønner, mais, rømme og salsa. Rør godt til alt er godt blandet.
- 4I en 23x33 cm (9x13 tommer) ildfast form, legg et lag med kjøttdeigblandingen i bunnen. Fordel halvparten av de knuste tortillachipsene over kjøttdeigen, og strø over 1 kopp revet cheddarost. Legg et nytt lag med kjøttdeigblanding over osten, dekk med resten av chipsene og strø over 1 kopp ost. Fordel det siste laget med kjøttdeigblanding på toppen, og strø resten av osten over. Topp med hakket tomat og grønn løk.
- 5Stek i den forvarmede ovnen i 40 minutter. La den hvile i 10 minutter før servering.