
Enkel eplesalat med kål
Lett og frisk eplecoleslaw perfekt som tilbehør. Rask å lage, sunn og smakfull – ideell for sommergrilling og hverdagsmåltider.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer
Ingredienser
- 1. 1 kopp hakket kål
- 2. 1 uskadet rød eple, kjernet og hakket
- 3. 1 uskadet Granny Smith-eple, kjernet og hakket
- 4. 1 gulrot, revet
- 5. 1/2 kopp finhakket rød paprika
- 6. 2 grønne løk, finhakket
- 7. 1/3 kopp majones
- 8. 1/3 kopp brunt sukker
- 9. 1 spiseskje sitronsaft, eller etter smak
Fremgangsmåte
- 1I en stor bolle, bland kål, rød eple, grønt eple, gulrot, rød paprika og grønn løk. I en liten bolle, bland sammen majones, brunt sukker og sitronsaft. Hell dressingen over salaten.