Hello Fresh Mobile Banner
Fransk paibunn til bakverk

Fransk paibunn til bakverk

Lær å lage en smøraktig og sprø fransk paibunn. Enkel oppskrift, ideell for kaker og tarts, med tips for perfekt resultat. Passer hele året.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 3 kopper hvetemel
  • 1 ½ teskje salt
  • 3 spiseskjeer hvitt sukker
  • 1 kopp smørfett
  • 1 egg
  • 1 teskje hvit eddik
  • 5 spiseskjeer vann

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor blandebolle, bland mel, salt og sukker. Bland godt, og skjær deretter inn smør eller fett til blandingen ligner grovt mel.
  2. 2I en liten bolle, bland egg, eddik og 4 spiseskjeer vann. Visp sammen, og tilsett deretter gradvis i melblandingen, mens du rører med en gaffel. Bland til deigen former seg til en ball. Tilsett en spiseskje til vann om nødvendig.
  3. 3La deigen hvile i kjøleskapet i 10 minutter før utbaking.