Krydrede kalkunburgere

Krydrede kalkunburgere

Lær å lage smakfulle kalkunburgere med krydder. Perfekt for en sunn og enkel hovedrett. Rask å lage og full av smak for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 1/2 pund kjøttdeig av kalkun
  • 2. 1 (1 unse) pakke tørr løksuppeblanding
  • 3. 1/2 teskje malt svart pepper
  • 4. 1/2 teskje hvitløkspulver
  • 5. 1 1/2 spiseskje soyasaus
  • 6. 1 egg, lett pisket (valgfritt)
  • 7. 6 hamburgerbrød, delt

Fremgangsmåte

  1. 11. I en stor bolle, bland kalkunkjøttet med løksuppeblandingen, pepper, hvitløkpulver, soyasaus og egg. La blandingen stå i kjøleskapet i omtrent 10 minutter, før du former den til 6 burgere.
  2. 22. Forvarm grillen til middels høy varme.
  3. 33. Pensle grillristen lett med olje. Legg burgerne på grillen. Stek i 20 minutter, snu en gang, eller til de er gjennomstekte. Innvendig vil burgerne se hvitaktige ut når de er ferdigkokte.
  4. 4Server på hamburgerbrød.