Sjokoladeglasur I

Sjokoladeglasur I

En enkel oppskrift på sjokoladefrosting som gjør kaken ekstra smakfull. Perfekt til alle typer bakverk, klar på under 15 minutter.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 12
bakverk

Ingredienser

  • 1. 1/4 kopp margarin, smeltet
  • 2. 1/2 kopp usøtet kakaopulver
  • 3. 1/3 kopp melk
  • 4. 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 5. 3 1/2 kopper melis

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor bolle, pisk margarin og kakao sammen til det er godt blandet. Tilsett melk og vanilje; pisk til det er glatt. Pisk gradvis inn melis til ønsket konsistens er oppnådd. Juster med mer melk eller melis om nødvendig.