
Dekadente fudgebrownies
oppskriften på dekadente fudge brownies gir deg en mørk, myk og rik brownie som smaker himmelsk. perfekt for sjokoladeelskere!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 12
dessert
Ingredienser
- 1. 2 kopper sukker, hvitt eller brunt
- 2. 1 kopp (2 staver) usaltet smør eller usaltet Passover-margarin, smeltet og avkjølt
- 3. 3 egg
- 4. 1 spiseskje brygget kaffe
- 5. 3/4 kopp usøtet kakaopulver, siktet
- 6. 1/4 teskje salt
- 7. 1 knapp kopp matzoh-kakemel
- 8. 1/2 kopp finhakkede, ristet valnøtter (valgfritt)
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175°C. Smør en 17 x 25 cm stor rektangulær bakeform lett, eller bruk en 23 cm kvadratform, eller en 20- eller 23 cm rund springform.
- 2I en bolle, bland sukkeret inn i det smeltede smøret, deretter eggene, kaffen, kakaoen, saltet, kakemelet og de ristet valnøttene, hvis du bruker det.
- 3Skje røren over i den forberedte formen og stek i ca. 25 minutter. Ikke oversteke. Browniene skal være faste og virke tørre ved berøring, men det skal ikke dannes en skorpe rundt kantene.
- 4Avkjøl i formen. Skjær i firkanter eller (hvis stekt i en rund form) i båter.