Rull og skjær-kjeks

Rull og skjær-kjeks

Lær hvordan du lager deilige roll and cut cookies med enkel oppskrift. Perfekt for kos og baking med barna. Enkel og rask å lage!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 20
bakeverk

Ingredienser

  • 2 kopper saltet smør
  • 2 kopper granulert sukker
  • 2 store egg
  • 4 spiseskjeer kremfløte (eller helmelk)
  • 4 teskjeer ren vaniljeekstrakt
  • 2 teskjeer mandelessens
  • 6 kopper usiktet hvetemel
  • 1 spiseskje bakepulver

Fremgangsmåte

  1. 1Bland smør og sukker. Ikke bruk denne blandingen til å lage en "lett krem". Tenk "innarbeide" – ikke "krem". Sørg bare for at blandingen er jevn – ingen smørklumper.
  2. 2I en liten bolle blander du egg, melk/krem og ekstrakter. Tilsett denne blandingen i smør- og sukkerblandingen alt på en gang. Bland bare til egget er brutt opp. Blandingen vil "skille seg", men det er ikke noe problem.
  3. 3I en annen liten bolle blander du mel og bakepulver. Tilsett disse tørre ingrediensene i de flytende ingrediensene i blandebollen. Rør til du får en deig.
  4. 4Forvarm ovnen til 160 grader Celsius (325 grader Fahrenheit). Legg to bakeplater med bakepapir. Det er så enkelt! Det fine med denne deigen er at den ikke trenger å hvile før bruk. Strø litt mel på en arbeidsflate. Elt deigen et par ganger for å jevne den ut, og bruk en kjevle til å kjevle ut deigen. Kutt ut ønskede former. Restene av deigen kan brukes flere ganger. Stek i 8 til 10 minutter, eller til de er gyldne. Avkjøl på en rist.
  5. 5Merk: Denne oppskriften er levert av profesjonelle kokker og er nedskalert fra en stor oppskrift levert av en restaurant. Kokkene hos FN har ikke testet denne oppskriften i de angitte proporsjonene, og vi kan derfor ikke gi noen garanti for resultatet.