Hello Fresh Mobile Banner
Cubanske brødskuffer

Cubanske brødskuffer

Lær hvordan du lager autentiske cubano bread boxes med vår enkle oppskrift. Perfekt for brødelskere og tilbehør til middagen din.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 1 brød uskåret hvitt brød (helst Pullman), omtrent 25 cm langt
  • 6 spiseskjeer usaltet smør
  • Kosher-salt og nykvernet svart pepper
  • 8 skiver sveitserost
  • 2 spiseskjeer rapsolje
  • Fire 1,3 cm tykke benfrie svinekamkjaker (ca. 170 gram hver)
  • 32 dillpickleskiver
  • 2 spiseskjeer gul sennep
  • 8 tynne skiver deli-skinke

Fremgangsmåte

  1. 1Plasser en ovnrack i midten av ovnen og forvarm til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit).
  2. 2Fjern en kvart tomme av skorpen fra endene av brødet, og skjær deretter brødet tvers over i 4 jevne stykker. Bruk en gaffel til å lage et snitt i den ene enden av hvert stykke, og forsiktig grav ut et kvadratisk hull i hver brødskive for å lage en boks, slik at det er en halv tomme lag av brød rundt veggene og bunnen (se Kokkens merknad). Spar de utgravde brødkrummene til en annen bruk.
  3. 3Varm smør og en stor klype salt i en liten mikrobølgeovnsikker bolle til det er smeltet, ca. 1 minutt. Pensle innsiden og utsiden av brødskivene med det smeltede smøret. Legg en skive ost i bunnen av hver brødskive. Plasser brødskivene med åpningen opp på et stekebrett og stek til osten smelter og innsiden av brødet er lett brunet og sprøtt i deler, ca. 10 minutter.
  4. 4I mellomtiden, varm opp oljen i en stor støpejernspanne over middels høy varme. Krydre svinekotelettene rikelig med salt og pepper. Når oljen begynner å glitre, legg i kotelettene og stek til de er godt brunet på begge sider og gjennomstekt, 3 til 4 minutter per side. La dem hvile i 5 minutter, og skjær deretter i tynne skiver på tvers av fibrene.
  5. 5Legg hver brødskive med 4 dillpickleskiver, en fjerdedel av den skivede svinen, 1 1/2 teskje sennep, 4 dillpickleskiver til, 2 skiver deli-skinke, og topp med en ekstra skive ost. Sett tilbake i ovnen og stek til osten smelter, ca. 5 minutter. Server hele eller del opp i to.