Cubanske brødskuffer
Lær hvordan du lager autentiske cubano bread boxes med vår enkle oppskrift. Perfekt for brødelskere og tilbehør til middagen din.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1 brød uskåret hvitt brød (helst Pullman), omtrent 25 cm langt
- 6 spiseskjeer usaltet smør
- Kosher-salt og nykvernet svart pepper
- 8 skiver sveitserost
- 2 spiseskjeer rapsolje
- Fire 1,3 cm tykke benfrie svinekamkjaker (ca. 170 gram hver)
- 32 dillpickleskiver
- 2 spiseskjeer gul sennep
- 8 tynne skiver deli-skinke
Fremgangsmåte
- 1Plasser en ovnrack i midten av ovnen og forvarm til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit).
- 2Fjern en kvart tomme av skorpen fra endene av brødet, og skjær deretter brødet tvers over i 4 jevne stykker. Bruk en gaffel til å lage et snitt i den ene enden av hvert stykke, og forsiktig grav ut et kvadratisk hull i hver brødskive for å lage en boks, slik at det er en halv tomme lag av brød rundt veggene og bunnen (se Kokkens merknad). Spar de utgravde brødkrummene til en annen bruk.
- 3Varm smør og en stor klype salt i en liten mikrobølgeovnsikker bolle til det er smeltet, ca. 1 minutt. Pensle innsiden og utsiden av brødskivene med det smeltede smøret. Legg en skive ost i bunnen av hver brødskive. Plasser brødskivene med åpningen opp på et stekebrett og stek til osten smelter og innsiden av brødet er lett brunet og sprøtt i deler, ca. 10 minutter.
- 4I mellomtiden, varm opp oljen i en stor støpejernspanne over middels høy varme. Krydre svinekotelettene rikelig med salt og pepper. Når oljen begynner å glitre, legg i kotelettene og stek til de er godt brunet på begge sider og gjennomstekt, 3 til 4 minutter per side. La dem hvile i 5 minutter, og skjær deretter i tynne skiver på tvers av fibrene.
- 5Legg hver brødskive med 4 dillpickleskiver, en fjerdedel av den skivede svinen, 1 1/2 teskje sennep, 4 dillpickleskiver til, 2 skiver deli-skinke, og topp med en ekstra skive ost. Sett tilbake i ovnen og stek til osten smelter, ca. 5 minutter. Server hele eller del opp i to.