Hello Fresh Mobile Banner
Bourbon-pecan kylling

Bourbon-pecan kylling

Saftig kylling marinert i bourbon og servert med sprø pekannøtter. En smakfull hovedrett perfekt for helgen. Enkel å lage og full av smak!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1/2 kopp finhakkede pekannøtter
  • 1/2 kopp tørre brødsmuler
  • 8 skinn- og benfrie kyllingbrysthalvpar
  • 1/4 kopp klarnet smør, smeltet
  • 1/4 kopp Dijon-sennep
  • 1/4 kopp mørkbrunt sukker
  • 2 2/3 spiseskje bourbonwhisky
  • 2 spiseskje soyasaus
  • 1 teskje Worcestershire-saus
  • 3/4 kopp usaltet smør, avkjølt og kuttet i små terninger
  • 1/2 kopp skivede grønne løk

Fremgangsmåte

  1. 1Bland sammen pecannøtter, brødsmuler og 2 spiseskjeer klarert smør. Fordel blandingen på en tallerken. Trykk kyllingbrystene inn i blandingen for å dekke dem på begge sider. Varm opp de resterende 2 spiseskjeene klarert smør i en stor stekepanne over middels varme. Legg de dekkede kyllingbrystene i pannen, og stek på begge sider til de er pent brune og kyllingkjøttet er gjennomstekt, omtrent 10 minutter per side.
  2. 2I en liten kjele, visp sammen Dijon-sennep, brunt sukker, bourbon, soyasaus og Worcestershire-saus til en jevn blanding. La det småkoke over middels-lav varme, fjern deretter fra varmen, og visp inn 3/4 kopp usaltet smør, én bit av gangen. Ikke sett det tilbake på varmen.
  3. 3Anrett kyllingbrystene på et stort serveringsfat. Hell sausen over kyllingen, og dryss med grønn løk.