Hello Fresh Mobile Banner
Langtidskokt kylling og brokkoli

Langtidskokt kylling og brokkoli

oppskrift på enkel og smakfull kylling og brokkoli tilberedt i slow cooker. perfekt for en sunn og mettende middag med minimal innsats.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 250 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 12 benfrie, skinnløse kyllinglår, skåret i biter
  • Kosher-salt og nykvernet svart pepper
  • 1 teskje femkrydderpulver
  • 2 kopper lavsaltet kyllingkraft
  • 1/2 kopp lavsaltet soyasaus
  • 2 spiseskjeer fersk ingefær, hakket
  • 1 spiseskje sriracha
  • 4 hvitløksfedd, hakket
  • 2 teskjeer maisstivelse
  • 1 teskje ristet sesamolje
  • 2 kopper broccolibuketter
  • 1 rød paprika, grovhakket
  • Kokt ris, til servering
  • 4 vårløk, skivet, til pynt
  • Sesamfrø, til pynt

Fremgangsmåte

  1. 1Spesialutstyr: en slow cooker
  2. 2Krydre kyllingbitene lett med salt og pepper og legg dem i slow cookeren. Strø over femkrydderpulveret. Bland sammen kraften, soyasausen, ingefæren, srirachaen og hvitløken i en liten bolle, og hell det over kyllingen. Dekk til og kok på høy varme i 3 ½ time.
  3. 3Etter 3 ½ timer, bland maisstivelsen med 2 spiseskjeer vann i en liten bolle. Rør det inn i slow cookeren sammen med sesamoljen. Tilsett brokkoli og paprika, dekk til og fortsett å koke på høy varme i 30 minutter. Smak til sausen og juster krydderet etter behov.
  4. 4Server over ris, pyntet med vårløk og sesamfrø.