Salsa de Jitomate Cocida: Kokt tomatsaus

Salsa de Jitomate Cocida: Kokt tomatsaus

oppdag hvordan du lager en enkel og smakfull cooked tomato sauce, perfekt til en rekke retter. steg-for-steg guide for en perfekt salsa de jitomate cocida.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 3 mellomstore tomater (ca. 450 gram), grillet
  • 1/4 løk, grovhakket
  • 1 liten fedd hvitløk, skrelt og grovhakket
  • 2 spiseskjeer peanøtt- eller solsikkeolje
  • 1/4 teskje salt, eller etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Blend tomatene, løk og hvitløk til en ganske jevn saus (den skal ha litt tekstur).
  2. 2Varm opp oljen, tilsett sausen og salt, og kok over middels varme i omtrent 8 minutter til den har tyknet og er godt krydret.