
Grønne bønner og sopp medley
Lett og smakfull oppskrift med grønn bønne og sopp. Perfekt som forrett eller tilbehør. Enkel å lage, sunn og velsmakende for alle anledninger.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1/2 pund ferske grønne bønner, kuttet i 2,5 cm lange stykker
- 2. 2 gulrøtter, kuttet i tykke strimler
- 3. 1/4 kopp smør
- 4. 1 løk, skivet
- 5. 1/2 pund ferske sopp, skivet
- 6. 1 teskje salt
- 7. 1/2 teskje krydret salt
- 8. 1/4 teskje hvitløkssalt
- 9. 1/4 teskje hvit pepper
Fremgangsmåte
- 11. Legg grønne bønner og gulrøtter i 1 tomme kokende vann. Dekk til, og kok til de er møre, men fortsatt faste. Sil av vannet.
- 22. Smelt smør i en stor stekepanne over middels varme. Surr løk og sopp til de nesten er møre. Reduser varmen, dekk til, og la det småkoke i 3 minutter. Rør inn grønne bønner, gulrøtter, salt, krydder-salt, hvitløkssalt og hvit pepper. Dekk til, og kok i 5 minutter over middels varme.