
Ramen Coleslaw
Lær å lage en deilig ramen med frisk coleslaw. Perfekt for en rask og smakfull hovedrett. Enkelt å lage, full av smak og næring.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 2
hovedrett
Ingredienser
- 2 spiseskjeer vegetabilsk olje
- 3 spiseskjeer hvitvinseddik
- 2 spiseskjeer hvitt sukker
- 1 (85 gram) pakke kylling-ramen nudler, knust, krydderposen satt til side
- 1/2 teskje salt
- 1/2 teskje malt svart pepper
- 2 spiseskjeer sesamfrø
- 1/4 kopp skivede mandler
- 1/2 middels hodekål, strimlet
- 5 grønne løk, hakket
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 2I en middels stor bolle, visp sammen olje, eddik, sukker, ramen-nudelsmakblanding, salt og pepper for å lage en dressing.
- 3Legg sesamfrø og mandler i ett lag på et middels stekebrett. Stek i den forvarmede ovnen i 10 minutter, eller til de er lett brune.
- 4I en stor salatbolle, bland kål, grønn løk og knuste ramen-nudler. Hell dressingen over kålen, og vend godt slik at det blir jevnt fordelt. Topp med ristet sesamfrø og mandler.