Grønne egg

Grønne egg

oppskrift på grønne egg, en sunn og fargerik frokostrett som er enkel å lage. perfekt for en energigivende start på dagen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 2
frokost

Ingredienser

  • 1/4 rødkål, hakket
  • 1 egg
  • Rapsolje, til å smøre pannen

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Legg rødkålen i en mikrobølgesikker bolle med 1/3 kopp vann. Varm i mikrobølgeovnen i et par minutter til vannet blir lilla.
  3. 3Skill egget i to små boller. Tilsett 2 spiseskjeer av det lilla vannet i eggehviten, og visp kraftig for å blande til en jevn farge.
  4. 4Varm litt olje i en liten non-stick stekepanne over middels varme. Legg i den grønne eggehviten og legg deretter eggeplommen oppå (slik at det ligner på et speilegg). Stek til eggehviten (den grønne) er stivnet. Anrett på tallerken og nyt!