Hello Fresh Mobile Banner
Sørvestlig maisbrød

Sørvestlig maisbrød

Lær hvordan du lager southwestern cornbread, en deilig og smakfull rett perfekt for enhver anledning. En enkel oppskrift som passer både hverdag og helg.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • Non-stick kokespray, til spraying muffinsformer
  • 3 kopper maismel
  • 2 spiseskjeer bakepulver
  • 2 spiseskjeer sukker
  • 1 spiseskje chiliflak
  • 2 1/2 teskjeer kosher-salt
  • 2 kopper melk
  • 1/2 kopp rapsolje
  • En boks på 14,75 unser kremet mais
  • 1 kopp revet skarp Cheddar
  • 1 kopp finhakket gul løk (ca. 1 liten)
  • 1/2 kopp hakket grønn paprika

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 190 grader Celsius. Spray en muffinsform med 12 hull med non-stick spray og sett den i ovnen mens du lager røren.
  2. 2I en stor bolle, bland sammen maismel, bakepulver, sukker, rød pepperflak og salt. Rør godt. Tilsett melk, olje og mais, og rør til det akkurat er blandet. Rør inn cheddarost, løk og grønne paprika, og rør forsiktig til alt er godt blandet.
  3. 3Forsiktig, fjern den varme muffinsformen fra ovnen og hell røren i den. Sett den tilbake i ovnen og stek til en kakerpinne kommer ut ren, ca. 15 minutter. La den avkjøle i 5 minutter. Ta ut muffinsene og server.