
Etiopisk kålrett
Oppdag hvordan du lager en autentisk etiopisk kålrøre som er enkel å lage, næringsrik og perfekt for å spice opp middagen. En smakfull etiopisk rett for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1/2 kopp olivenolje
- 4 gulrøtter, tynne skiver
- 1 løk, tynne skiver
- 1 teskje havsalt
- 1/2 teskje malt svart pepper
- 1/2 teskje malt spisskummen
- 1/4 teskje malt gurkemeie
- 1/2 hodekål, strimlet
- 5 poteter, skrellet og kuttet i 1-tommers terninger
Fremgangsmåte
- 1Varm opp olivenoljen i en stekepanne over middels varme. Kok gulrøttene og løken i den varme oljen i omtrent 5 minutter. Rør inn salt, pepper, spisskummen, gurkemeie og kål, og kok i ytterligere 15 til 20 minutter. Tilsett potetene; dekk til. Reduser varmen til middels-lav og kok til potetene er møre, i 20 til 30 minutter.