Etiopisk kålrett

Etiopisk kålrett

Oppdag hvordan du lager en autentisk etiopisk kålrøre som er enkel å lage, næringsrik og perfekt for å spice opp middagen. En smakfull etiopisk rett for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1/2 kopp olivenolje
  • 4 gulrøtter, tynne skiver
  • 1 løk, tynne skiver
  • 1 teskje havsalt
  • 1/2 teskje malt svart pepper
  • 1/2 teskje malt spisskummen
  • 1/4 teskje malt gurkemeie
  • 1/2 hodekål, strimlet
  • 5 poteter, skrellet og kuttet i 1-tommers terninger

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp olivenoljen i en stekepanne over middels varme. Kok gulrøttene og løken i den varme oljen i omtrent 5 minutter. Rør inn salt, pepper, spisskummen, gurkemeie og kål, og kok i ytterligere 15 til 20 minutter. Tilsett potetene; dekk til. Reduser varmen til middels-lav og kok til potetene er møre, i 20 til 30 minutter.