Hello Fresh Mobile Banner
Krabbedip

Krabbedip

Oppdag en enkel og smakfull crab dip-oppskrift perfekt som forrett. Rask å lage, minnerik smak og passer til alle anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 11 unser kremost, myknet
  • 1 liten løk, finhakket
  • 5 spiseskjeer majones
  • 2 bokser (6 unser) krabbekjøtt, drenert og flaket
  • 1/8 teskje hvitløkspulver
  • salt og pepper etter smak
  • 1 (1 pund) rundstykke med sprø italiensk brød

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  2. 2I en middels stor bolle, bland kremost, løk, majones, krabbekjøtt, hvitløkspulver, salt og pepper. Fordel blandingen i en ildfast form på 1 liter.
  3. 3Stek i 20 minutter i den forvarmede ovnen. Mens dippen stekes, skjær ut en sirkel i toppen av brødet, og skrap ut innmaten for å lage en brødbolle. Riv det fjernede brødet i biter til dipp.
  4. 4Ta den stekte krabbedippen ut av ovnen, og rør godt. Skje blandingen inn i den hullete brødet. Plasser brødbollen og brødbitene på et stekebrett, og stek i ytterligere 10 minutter. Server varm.