
Krabbedip
Oppdag en enkel og smakfull crab dip-oppskrift perfekt som forrett. Rask å lage, minnerik smak og passer til alle anledninger.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 11 unser kremost, myknet
- 1 liten løk, finhakket
- 5 spiseskjeer majones
- 2 bokser (6 unser) krabbekjøtt, drenert og flaket
- 1/8 teskje hvitløkspulver
- salt og pepper etter smak
- 1 (1 pund) rundstykke med sprø italiensk brød
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 2I en middels stor bolle, bland kremost, løk, majones, krabbekjøtt, hvitløkspulver, salt og pepper. Fordel blandingen i en ildfast form på 1 liter.
- 3Stek i 20 minutter i den forvarmede ovnen. Mens dippen stekes, skjær ut en sirkel i toppen av brødet, og skrap ut innmaten for å lage en brødbolle. Riv det fjernede brødet i biter til dipp.
- 4Ta den stekte krabbedippen ut av ovnen, og rør godt. Skje blandingen inn i den hullete brødet. Plasser brødbollen og brødbitene på et stekebrett, og stek i ytterligere 10 minutter. Server varm.