Cheesy italienske tortellini

Cheesy italienske tortellini

Lær hvordan du lager deilige cheesy italienske tortellini, perfekt som hovedrett eller forrett. En enkel oppskrift som vil imponere gjestene dine.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1/2 pund kjøttdeig av storfe
  • 1/2 pund italiensk pølse, uten svor
  • 1 (450 gram) glass marinara-saus
  • 1 (130 gram) boks skivede sopp
  • 1 (410 gram) boks italiensk hakkede tomater, udrent
  • 1 (255 gram) pakke fersk eller kjøleskapskald ostetortellini
  • 1 kopp revet mozzarellaost
  • 1/2 kopp revet Cheddarost

Fremgangsmåte

  1. 1Smuldre storfekjøttet og italiensk pølse i en stor stekepanne. Stek over middels høy varme til det er brunt. Sil av væsken.
  2. 2Bland det ferdige kjøttet, marinara-saus, sopp og tomater i en slow cooker. Dekk til, og kok på LOW i 7 til 8 timer.
  3. 3Rør inn tortellini, og strø mozzarella- og cheddarost over. Dekk til og kok i ytterligere 15 minutter på LOW, eller til tortellinien er mør.