
Cheesy italienske tortellini
Lær hvordan du lager deilige cheesy italienske tortellini, perfekt som hovedrett eller forrett. En enkel oppskrift som vil imponere gjestene dine.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1/2 pund kjøttdeig av storfe
- 1/2 pund italiensk pølse, uten svor
- 1 (450 gram) glass marinara-saus
- 1 (130 gram) boks skivede sopp
- 1 (410 gram) boks italiensk hakkede tomater, udrent
- 1 (255 gram) pakke fersk eller kjøleskapskald ostetortellini
- 1 kopp revet mozzarellaost
- 1/2 kopp revet Cheddarost
Fremgangsmåte
- 1Smuldre storfekjøttet og italiensk pølse i en stor stekepanne. Stek over middels høy varme til det er brunt. Sil av væsken.
- 2Bland det ferdige kjøttet, marinara-saus, sopp og tomater i en slow cooker. Dekk til, og kok på LOW i 7 til 8 timer.
- 3Rør inn tortellini, og strø mozzarella- og cheddarost over. Dekk til og kok i ytterligere 15 minutter på LOW, eller til tortellinien er mør.