
Lett og luftig spinatpai
Lag en smakfull og lett spinat quiche med en luftig tekstur. Perfekt for frokost, lunsj eller middag, enkel å lage og full av sunne ingredienser.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 6
forrett
Ingredienser
- 1/2 kopp lett majones
- 1/2 kopp melk
- 4 egg, lett pisket
- 8 unser revet redusert fett Cheddar-ost
- 1 (10 unser) pakke frossen hakket spinat, tint og presset tørr
- 1/4 kopp hakket løk
- 1 (9 tommer) usteket paibunn
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit). Legg et bakepapir på et stekebrett.
- 2I en stor bolle, visp sammen majones og melk til det er jevnt. Visp inn eggene. Legg lagvis spinat, ost og løk i paibunnen, og lag flere lag av hver. Hell over eggeblandingen. Plasser quichen på det forberedte stekebrettet. Dekk quichen med aluminiumsfolie.
- 3Stek i forvarmet ovn i 45 minutter. Fjern folien, og stek i ytterligere 10 til 15 minutter, eller til toppen er gyllenbrun og fyllet har stivnet.