Hello Fresh Mobile Banner
Lett og luftig spinatpai

Lett og luftig spinatpai

Lag en smakfull og lett spinat quiche med en luftig tekstur. Perfekt for frokost, lunsj eller middag, enkel å lage og full av sunne ingredienser.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 6
forrett

Ingredienser

  • 1/2 kopp lett majones
  • 1/2 kopp melk
  • 4 egg, lett pisket
  • 8 unser revet redusert fett Cheddar-ost
  • 1 (10 unser) pakke frossen hakket spinat, tint og presset tørr
  • 1/4 kopp hakket løk
  • 1 (9 tommer) usteket paibunn

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit). Legg et bakepapir på et stekebrett.
  2. 2I en stor bolle, visp sammen majones og melk til det er jevnt. Visp inn eggene. Legg lagvis spinat, ost og løk i paibunnen, og lag flere lag av hver. Hell over eggeblandingen. Plasser quichen på det forberedte stekebrettet. Dekk quichen med aluminiumsfolie.
  3. 3Stek i forvarmet ovn i 45 minutter. Fjern folien, og stek i ytterligere 10 til 15 minutter, eller til toppen er gyllenbrun og fyllet har stivnet.